El dimarts 2 de juny de 2015 no serà recordat com un dia més. Amb motiu dels actes de celebració del XXV aniversari de la colla els cinc milions i mig de cupons de la ONCE portaran el logotip del nostre aniversari arreu de l'estat. També portaran el nom d'Alcoi i el món de la dolçaia i la música tradicional.

El passat dimarts 26 de maig es va fer la presentació d'aquest cupó a la seu de la colla, on van acudir el president de l'agrupació local de la ONCE, En José Gisbert i el regidor de cultura, En Francesc Agulló, acompanyats per altres personalitats de l'agrupació ONCE a nivell provincial, d'altres regidors en l'actual corporació i, fins i tot, de nous regidors electes després de les passades eleccions municipals.

En primer lloc el president de la Degollà, En Josep Pons va fer una breu introducció a l'acte i va recordar alguns dels actes i actuacions que porta a terme la colla, així com alguns projectes que s'emmarquen dins del XXV aniversari. No podia faltar en aquest petit parlament un record per al nostre company Pep el Bollo que roman sempre a la nostra memòria.

A continuació, el Director de la ONCE en Alcoi, En José Gisbert va destacar la importància d'aparèixer a aquests cupons a nivell nacional i va explicar que per a les entitats que celebren aniversaris o esdeveniment importants està oberta la possibilitat de dedicar un dels cupons diaris.

El regidor de cultura, En Francesc Agulló va recordar els diferents concerts en que, en paraules pròpies, es va emocionar, com ara el concert amb Al Tall o amb Luar Na Lubre, destacant que els espectacles que s'organitzen des de la colla solen tindre gran repercussió i molt bona acollida a la població d'Alcoi.

A continuació, mentre En José Gisbert descobria el disseny del cupó per a tots els assistents, membres de la colla interpretaven unes Cucanyes de Callosa.

Finalment acabava l'esdeveniment amb un vi d'honor per a tots els assistents.

A continuació podeu fer un tastet del que va viure en aquesta presentació.

 

 

El gabinet de premsa de l'Ajuntament d'Alcoi també ens ofereix algunes fotografies.