Amb motiu del XXVè aniversari, dins dels actes que la colla ha programat per a commemorar aquesta efemèride, es realitza un intercanvi amb la colla de gaiteros de Morella.

Per la nosta part, l'intercanvi consisteix en fer un concert al Convent de Sant Francesc de Morella el dissabte 12 de juliol de 2014 que anirà precedit per una cercavila conjunta de les dues colles pels carrers de la ciutat.

La premsa s'ha fet ressó d'aquesta experiència: ARAMultimèdia, Pàgina66, RàdioAlcoi i AlcoiInforma.

Aquí podem recordar com va ser aquest concert:

Anem (Vicent Ferragut)

Jaume Domènech (el fuster) (J. Agustín Arbona)

La Degollà (Juli Micó)

Sagittarie (Saül Gómez)

Xavier el coixo (La Xafigà)

Raïm i fusta (Rafael Faus)

Vents de fora (de la suite "La rosa dels vents") (Antoni de la Asunción)

La Muixeranga

Festa gran (Dani Miquel)

Com a bis, repetírem "Xavier el coixo"

 

I així va ser la cercavila pel centre de la vila morellana:

 

Posteriorment els Gaiteros de Morella ens tornaven la visita:

El primer cap de setmana d'octubre se celebrà a Alcoi la XXII Mostra de Dolçainers i Tabaleters d'Alcoi organitzada pel Grup de Danses "El Carrascal" en la qual participà La Degollà, junts a altres colles de la ciutat.

Es va produir també la segona fase de l'intercanvi amb la colla de gaiteros de Morella, després de la visita que va fer la colla alcoiana a terres morellanes el passat mes de juliol (aquí podeu veure vídeos del concert al convent de Sant Francesc).

Aquí teniu algunes imatges de l'audició de divendres a la plaça de Dins, així com altres de la visita que van fer els morellans pel centre de la ciutat (atenent les explicacions del nostre expert, Jordi Sirvent) per llocs tan significatius com el Museu Alcoià de la festa o el Círculo Industrial i de la posterior paella (pel mestre cuiner Òscar Sempere) a la seu de la colla: