• Concert comiat Al Tall
  • Aplec danses Castelló
  • Festifolk Mugardos
  • Processó
  • 24 hores
  • Intercanvi Gaiteros de Morella
  • Santa Cecília
  • Concert comiat Al Tall
  • Nanos i gegants
  • 24 h d'Alcoi
  • Nanos i gegants

Francisco Valor Llorens

Fco Valor Llorens

Francisco Valor Llorens.- 

Compositor i director nascut en 1979 i natural de Cocentaina (Alacant).

Format en Direcció de Banda per l’escola comarcal de la Vall d’Albaida amb el mestre Jose R. Pascual Vilaplana i a l’acadèmia Allegro de València amb el mestre Ferrer Ferran.

Ha estudiat Informàtica Musical, Música per a la Imatge i mitjans audiovisuals a la Yamaha Internacional Music School i Composició i Arranjaments per a Banda Simfònica amb Gregory Fritze en el Berklee College of Music de València.

Composició, anàlisi i harmonia amb Ramón Gracia Soler i Saül Gómez Soler.

Al seu treball compositiu podem trobar obres dedicades a les festes de moros i cristians, música coral, música incidental per a espectacles i música per a la Imatge.

Ha estat guardonat amb nombrosos premis de composició i ha estat homenatjat diverses vegades per entitats locals i musicals.

Com a director ha guanyat diversos certàmens d’interpretació amb diferents entitats musicals.

La seua primera monografía “Creu Daurà” rep en 2007 el Premi Euterpe a la millor gravació bandística que atorga la Federació Valenciana de Societats Musicals.

El 2010 guanya el 1r premi i el premi especial del públic al II Concurs de Composició Vila de Petrer, per la seva marxa Xafigant, Xafigant.

Al Novembre de 2011 rep el Premi Euterpe a la Creació Musical per la seva obra Antebellum.

També ha estat jurat en diversos certàmens de Composició i Interpretació.

Al febrer de 2012 guanya el 1r Premi i Premi Especial del Públic en el 8è Concurs de Composició per a Banda "Fco Cerdà" de l'Olleria (València) amb la seua obra “VOLGUDES”

Ha estat nominat a diversos premis Internacionals entre els quals destaquen els Premis "Hollywood in Media Awards 2014 de Los Angeles (Califòrnia) per la seva obra Llegenda, obra que dóna títol a la seva segona monografia, doble treball discogràfic que conté 30 de les seves obres i que va ser també nominada en 2015 als Premis Euterpe a la millor gravació.

El 2015 rep el Premi samarità de la Festa a la Millor Composició de 2015 atorgat per l'Associació Cultural Samarita d'Alcoi per la seva Marxa "Fill del Sinc" i en 2017 reb el mateix premi per la seua marxa “Ultreia”.

En 2016 és designat com a compositor de l'obra obligada del 31 certamen d'Interpretació de música festera de Elda i és jurat del mateix.

És director de la Banda Instructiva Musical d'Alfarrasí (València), del grup de dolçainers "Mal Passet" de Cocentaina, del grup de dolçainers La Degollà d’Alcoi i subdirector de la Unió Musical Contestana de Cocentaina

Ha estat director del grup de dolçainers i tabaleters "la Xafigà" de Muro i de la Banda Societat Musical de Penaguila.

És assíduament director convidat per nombroses bandes de música per dirigir les seves obres i la seva música és interpretada i reconeguda per nombroses agrupacions musicals del nostre país.

Joomla Templates by Joomla51.com