Festival solidari "Alcoi per Japó"

  • Imprimeix

 

El proper diumenge 10 d'abril l'amic i company Hiroshi Fujii junt amb el Rotaract han organitzat un Festival Solidari per a arreplegar fons que aniran destinats, de forma íntegra, a favor de la catàstrofe ocorreguda al Japó. L'objectiu és col·laborar en reconstruir les cases i infraestructures que han estat tombades a causa del terratrèmol.

Els grups participants ho faran de forma desinteressada i hi estaran, entre d'altres, els grups de dolçainers i tabaleters La Degollà, Barxell, Sol Major, Rebuig, la soprano Natalia Karklelite, els grups de danses Carrascal i Sant Jordi, el Ballet d'Inma Cortés, el ballarí Claudio Florín, la Ciutat Big Band Alcoi, Orchestalia, Amics de Joan Valls, Moisés Olcina i Gregorio Casasempere. Patrocinen també els capitans de Realistes i Asturians i les empreses Doblemente i Imprenta Hispania així com l'Ajuntament d'Alcoi.

Les entrades es posen a la venda a un preu de 7€ i també es pot participar amb entrades de fila zero a 5€. Els punts de venda són: Papereria-llibreria Llorens Centre, Espabrok (carrer Luis Vives) i Pedro Zamora.

El Festival tindrà lloc, com hem dit, diumenge dia 10 d'abril a les 19:00h al Teatre dels Salessians. També es poden fer aportacions al compte del Club Rotaract Alcoi: 2090-1100-89-0200263184.