• Concert comiat Al Tall
  • Aplec danses Castelló
  • Festifolk Mugardos
  • Processó
  • 24 hores
  • Intercanvi Gaiteros de Morella
  • Santa Cecília
  • Concert comiat Al Tall
  • Nanos i gegants
  • 24 h d'Alcoi
  • Nanos i gegants

I concert de música festera. Dissabte 17 de març 2018. 18:30h Teatre Salesians d'Alcoi.

concierto música festera

 

"VOLGUDES"

Versió per a colla de dolçainers i percussió de la marxa homònima per a banda que en 2012 va encarregar Jordi Garcia, Capità de la filà Cids d’Alcoi, per a les seues filles i la seua dona, favorites del capità, i que a més a més va obtindre el 1r premi i premi del públic al 8è Concurs de Composició Fco. Cerdà de l’Olleria. Aquesta versió que huí estrenem, ha sigut una comanda de la mateixa Filà Cids per a ser interpretada a l’entrada de 2018 acompanyant a les Gimenes de la filà.

 

"DRAPS BRUTS"

Ballet per a Colla de Dolçaines i Percussió del Compositor de Cocentaina Fco. Valor Llorens. Va ser composat per al seguici de l’Alferes Cristià de la Filà Alcodians d´Alcoi 2007, Ricardo Pons Sala, bon dolçainer i amic personal del compositor. Fou estrenat per la colla de la qual és membre el mateix Ricardo: “La Degollà d´Alcoi”. La música vol representar una estampa típica dels antics pobles mediterrànis com és “ El Llavador del Poble” d´ahí el nom “Draps Bruts”. L´obra comença a mode de pasacarrer amb un solo de dues dolçaines que representen a la xicona que camina pel poble amb el mocador ple de Draps Bruts en direcció al llavador; la peça evoluciona amb unes amalgames i ritmes frenètics que volen reflectir la impotència que sent la xicona a l’arribada al llavador i al veure que no té lloc per a poder llavar perquè ja està ben ple de gent… Com acabarà la història...?

"EL BALL DEL MORET"

Versió per a colla de dolçainers i percussió, arranjada per el mestre dolçainer Hipòlit Agullò, de la marxa homònima per a banda del Contestà Gustavo Pascual Falcó, marxa composada en 1936 i estrenada per la Unió Musical Contestana, és una de les marxes més conegudes de l’universal autor del pasdoble Paquito el Xocolatero, destaca per la seua senzillesa i les seues melodies evocadores, és per això que la gent del poble al escoltar-la li va donar un altre nom a la mateixa: Un Moret Plorant.

"PASSACARRER DE LA MUMEROTA"

Cercavila del Compositor Murer Jose Rafael Pascual-Vilaplana, va ser composada en 1996 i dedicada a Aida Pascual i Juan Verdú, membres del grup de dolçaines “La Mumerota” de Benimarfull. Es una de les composicions per a colla de dolçainers més interpretada de l’autor.

"ALFERES I DOLÇAINER"

Alferes i dolçainer d'Antoni Lloret peça interpretada conjuntament pels quatre grups que participen en aquest concert de música festera. Grup de Dolçaines i Tabals Barxell, Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta, Grup de Dolçainers i Percussió Rebuig i Grup de Dolçainers i Tabaleters La Degollà.


concert musica festera

Concert organitzat per les distintes colles de dolçaina i percussió d'Alcoi per al proper dissabte 17 de març a les 18,30h. al Teatre Salesià d'Alcoi.

Vos esperem!

Comencem setembre, nova temporada, noves il·lusions, nous reptes i nou director: Francisco Valor Llorens serà qui dirigirà el nostre grup a partir d'ara.

Benvingut, mestre!

El divendres 21 de juliol, a les 22.30h en la plaça 9 d'octubre de Beniabeig, La Degollà en "Juliol a la fresca 2017".

Concert.

Divendres 14 de juliol de 2017 a l'auditori Amando Blanquer d'Alcoi (Zona Nord) a les 20.30h.

 Volem convidar-vos al concert de La Degollà que tindrà lloc el divendres 14 de juliol en l'auditori Amando Blanquer al parc de la Zona Nord (amfiteatre). Aquest concert portarà per títol "La Degollà - No és un adéu" perquè amb aquest concert tancarem una etapa en la qual hem pogut gaudir de la direcció de Jordi Sempere Azorín. El repertori del concert repassarà algunes peces significatives en aquesta etapa en la qual Jordi ens ha portat la nostra batuta.

Estem segurs que NO ÉS UN ADÉU, sinó un FINS DESPRÉS.

Moltíssimes gràcies per tot, Jordi.

 

 

L'últim dia de cobrament de la loteria de Nadal de 2016 serà el dimecres 22 de març. Es pagarà la loteria que quede per cobrar de 20h a 21h en el local de la colla.

Les paperetes caduquen el dia 23 de març

Gràcies.

Joomla Templates by Joomla51.com